«Πυρά» Αντώναρου κατά Μητσοτάκη για τα εμβόλια: «Αν αυτό δεν είναι έγκλημα, τι είναι;»

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος επειδή όπως αποκάλυψε το Politico, αρνήθηκε να κάνει χρήση σχετικού δικαιώματος αγοράς για τη χώρα δύο εκατομμύριων δόσεων παραπάνω.

Ο κ. Αντώναρος σημείωσε τα ακόλουθα σε ανάρτησή του στο facebook:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία. “Κακός Ευρωπαίος” ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης που ζήτησε επι πλέον εμβόλια από το Ισραήλ, “σπάζοντας” την ευρωπαϊκή συμφωνία. Κακοί κι οι Γερμανοί. Κακοί κι αρκετοί άλλοι που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τον πληθυσμό τους με εξεύρεση δόσεων εμβολιασμού. Όπου υπάρχουν. Και εν ανάγκη σε οποίες τιμές υπάρχουν.

Ενώ εμείς..Ε όχι να ανοίξουμε το δημόσιο ταμείο για να σώσουμε ανθρώπους. Όπως αποκάλυψε πριν απο δύο ημέρες το Politico ο Μητσοτάκης αρνήθηκε να κάνει χρήση σχετικού δικαιώματος αγοράς για τη χώρα δύο εκατομμύριων δόσεων παραπάνω.

Αν αυτό δεν είναι έγκλημα τι είναι; Κι ο νεοδιορισμένος κυβερνητικός εκπρόσωπος σιωπά. Δεν θέλει προφανώς να τσαλακώσει την. εικόνα του ( ίσως γι αυτό μου τηλεφώνησαν τρεις δημοσιογράφοι σε δυό ημέρες να μου πουν πόσο καλό παιδί είναι και πόσο α αγαπητός στους φοιτητές του). Λες και θα κριθεί για τις ακαδημαϊκές του επιδόσεις…

Δεν είχε πει προχθές ότι εμείς τηρούμε τις ευρωπαϊκές συμφωνίες; Καλό παιδί ο Κυριακός Μητσοτάκης. Όπως πάντα. Δεν υψώνει τη φωνή του στα ευρωπαϊκά συμβούλια. Και έτσι η Ελλάδα χάνει τη μία μάχη μετά την άλλη. Ας αρκεσθούμε λοιπόν στο “διαγωγή κοσμιωτάτη”…»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί